INFINITE GALAXY TATTOO AND PIERCING STUDIO

Tetoválás, sminktetoválás régi tetoválás felújítása, javítása, piercingek szúrása, portré-rajzolás rövid határidőre. PAKS 7030. BOCSKAI UTCA 27.

 

A megfelelő kezeléssel maradandó tetoválásunk lehet, és sokáig testünk dísze maradhat !!!

japanese-tattoo-ladies.jpg 

A tetoválást mely már felkerült a bőrfelületre, kezelni kell. Nagyon fontos  a készítéstől eltelt első hét ,hiszen úgy alkothatunk maradandót, ha folyamatosan figyelünk is rá, és óvjuk azt megfelelően !

 

A tetoválás készítésekor is kezelik a bőrfelületet, mintázás előtt fertőtlenítéssel, mintázáskor különböző nyugtató krémekkel, melyek elősegítik a végeredmény tökéletesítését.

Az első 3-5 napon lehetőleg víz ne érje a mintát a festék kiszivárgása miatt. Folyamatosan ajánlott a bőrfelület valamilyen hámképző krémmel történő kezelése, melyet a legtöbb patikában, és drogériában beszerezhetünk. Általában a helyszínen a művésztől is kapunk segítséget, és ő is elmondja, hogy mivel kell, és hogy mivel nem szabad kezelni a bőrt.

 Én általában a hagyományos patikában kapható VASELIN-t szoktam ajánlani, esetleg tapasztalatok szerint és a vendégeim tapasztalatai szerint még a KÖRÖMVIRÁG-krém, és az UNGMENTUM AD VULMERA , VAGY A baktroban KENÖCS is nagyon hatásos segítség lehet. A krémet napi többször, de vékonyan kell felkenni a bőfelületre.

Ezek a krémek elősegítik a bőr hám képződését , gyulladáscsökentő hatásuak, és így gyorsabban gyógyul a tetoválás. Nyugtatják, nem engedik kiszáradni a bőrt, és ezáltal egységesebb, kontúrosabb lesz a minta mely sokáig esztétikus marad. Mindenképpen ajánlatos napi többször kezelni a mintát, hisz ez valójában egy seb, mely kezelést igényel!!!

 

Az első var kb. 5-7 ap múlva válik le a sebről, aztán már csak várnunk kell míg a bőrszélek kiegészülnek, és egységes nem lesz a felület, mely egyénenként változik, de 1- 1.5 hét múlva már általában letisztul . Az utókezelést mindemki maga szabályozza, hiszen mindenki más bőrtípussal rendelkezik, így ha száraz bőrű a páciens , akkor ezt is kezelni fogja.

A megfelelő kezeléssel maradandó tetoválásunk lehet, és sokáig testünk dísze maradhat !!!

aztek_tatto_.jpg 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 36
Heti: 103
Havi: 297
Össz.: 157 719

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: a tattoo kezelése
INFINITE GALAXY TATTOO AND PIERCING STUDIO - © 2008 - 2018 - bizsiketattoo.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: tetoválás aranypor - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »